201

FK2040
INGRID SHOE - RØD KANT

VELG FARGE ::


Også tilgjengelig med sort kant
MATERIALE OVERLÆR :: Nappa
FÔR :: Tekstil
SÅLE :: Neolitt
STØRRELSER :: 2.5-8
LEST :: Ingrid
VIDDE :: J
LUKNING :: Slip-on
HÆLHØYDE :: 50mm
  • Array

"Ingrid" er basert på samme lest som Tone2, men kommer nå med uttakbar innersåle. Dette er dermed den første bunadskoen fra Klaveness med uttakbar innersåle. Dette er en tradisjonell dame bunadsko i ...

Les mer...
Du kan prøve å kjøpe denne artikkelen via din LOKALE BUTIKK. Vi kan ikke garantere at modell, farge eller størrelse er tilgjengelig.
"Ingrid" er basert på samme lest som Tone2, men kommer nå med uttakbar innersåle.
Dette er dermed den første bunadskoen fra Klaveness med uttakbar innersåle. Dette er en tradisjonell dame bunadsko i sort kvalitetsskinn med rød kant, og stabil hel på 35mm.
Såle i neolitt, en sterk såle som egner seg godt i norske forhold. Bunadspennen kan skiftes. Skinnforet innersåle med god støt absorbering.
Alle Klaveness bunadsko er håndsydde med bred nordisk lest og en overdel i mykt kalveskinn av høy kvalitet.
OVERLÆR
Nappa :: Slitesterkt og beskyttende lær som er mykt og naturlig og som både er pustende og isolerende.
FÔR
TEKSTIL :: Laget av vevde eller strikkede fibre. Tekstilfôr er absorberende og pustende, noe som gjør det hygienisk og behagelig for føttene.
SÅLE
NEOLITT :: Neolitt såler er slitesterke, fleksible og stabile over tid.
SLIK FORLENGER DU BUNADSKOENES LEVETID

Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Impregner dine nye sko før de tas i bruk eller legges i skopose.
Vanlig skokrem kan anvendes til de fleste skinnkvaliteter. Det kan likevel være lurt å prøve kremen på et lite synlig område først, slik at man ser virkningen på skoens farge.
Støvete sko skal alltid renses omhyggelig og forsiktig. Våte sko bør vaskes med rent vann før skoene settes til tørking, gjerne fylt med avispapir. Sko skal aldri tørkes på radiator, ved ovner, eller ved å sette skoene direkte på gulv med varmekabler.
Tørking bør skje i normal romtemperatur før de legges i skopose.
Rengjør skoene etter bruk og sett dem regelmessig inn med skokrem før du legger dem i skoposen.
Lykke til med dine nye Klaveness sko!