201

FK2050
MAUD SHOE - RØD KANT

VELG FARGE ::


Også tilgjengelig med sort kant
MATERIALE OVERLÆR :: Nappa
FÔR :: Lær
SÅLE :: Lær
STØRRELSER :: 2.5-8
LEST :: Maud
VIDDE :: G
LUKNING :: Slip-on
HÆLHØYDE :: 50mm

Denne bunadskoen er både elegant og detaljrik. Maud har en tradisjonell hel, blonde detaljer i skinn, og en spenne som er inspirert av de første bunadskoene Klaveness produserte. Maud bunadsko lever...

Les mer...
Du kan prøve å kjøpe denne artikkelen via din LOKALE BUTIKK. Vi kan ikke garantere at modell, farge eller størrelse er tilgjengelig.
Denne bunadskoen er både elegant og detaljrik.
Maud har en tradisjonell hel, blonde detaljer i skinn, og en spenne som er inspirert av de første bunadskoene Klaveness produserte.
Maud bunadsko leveres i mykt kalveskinn, ekte lærsåle og kommer i helsort, eller med rød detalj.
Dette er bunadskoen for henne som ønsker det lille ekstra!
OVERLÆR
Nappa :: Slitesterkt og beskyttende lær som er mykt og naturlig og som både er pustende og isolerende.
FÔR
LÆR :: Ikke bare er lær et viktig over materiale, men det er også enestående som fôr. Lær er et naturlig materiale som både er pustende og isolerende, og gir en generell følelse av velvære.
SÅLE
LÆR :: Lærsåler er pustende og frigjør den absorberende svetten for å holde føttene tørre. Lærsåler er det foretrukne sålematerialet for elegante og klassiske sko.
SLIK FORLENGER DU BUNADSKOENES LEVETID

Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Impregner dine nye sko før de tas i bruk eller legges i skopose.
Vanlig skokrem kan anvendes til de fleste skinnkvaliteter. Det kan likevel være lurt å prøve kremen på et lite synlig område først, slik at man ser virkningen på skoens farge.
Støvete sko skal alltid renses omhyggelig og forsiktig. Våte sko bør vaskes med rent vann før skoene settes til tørking, gjerne fylt med avispapir. Sko skal aldri tørkes på radiator, ved ovner, eller ved å sette skoene direkte på gulv med varmekabler.
Tørking bør skje i normal romtemperatur før de legges i skopose.
Rengjør skoene etter bruk og sett dem regelmessig inn med skokrem før du legger dem i skoposen.
Lykke til med dine nye Klaveness sko!