0200

MEYDAW2
YDAW SHOE

VELG FARGE ::


FÔR :: Tekstil
SÅLE :: EVA, Gummi
STØRRELSER :: 35-41
LEST :: YDAW
VIDDE :: L
LUKNING :: Elastiske snørebånd
Fremtrukket fleksibel gelenk som gir god avvikling.
Vannavstøtende.
  • Array

Disse Optima YDA sneakers i helt svart design er ett stilrent komplement til vår YDA kolleksjon, de er også utviklet for å beskytte dine føtter i krevende værforhold. At skoene er vannavstøtende gjør...

Les mer...
Tilgjengelig kun hos ortopediske verksteder.
Disse Optima YDA sneakers i helt svart design er ett stilrent komplement til vår YDA kolleksjon, de er også utviklet for å beskytte dine føtter i krevende værforhold.
At skoene er vannavstøtende gjør at du kan ta en tur i regnet uten at dine føtter blir våte. Utover de fantastiske funksjonene som inngår i alle YDA sko som f.eks. den dempede sålen, god avrulling og minimalt med innvendige sømmer har man i disse skoene også en nyhet, denne nyheten er materialet på skoen som er lagd med en helt ny mikrofiberteknologi, dette materialet er helt nytt men materialet er mye likt skinn og gjør at dine føtter kan puste.
Vår kolleksjon av YDA sneakers er produsert av Optima, som er kjent for sin høye kvalitet av behandlings sko for personer med diabetes.
Optimas YDA sneakers er beregnet for dagligbruk og har ett patentert system som gjør at tyngden blir omfordelt og bidrar til fremdrift av foten når du går.
FÔR
TEKSTIL :: Laget av vevde eller strikkede fibre. Tekstilfôr er absorberende og pustende, noe som gjør det hygienisk og behagelig for føttene.
SÅLE
EVA, GUMMI :: Med en mellomsåle av EVA og en sklisikker slitesåle av gummi, så er disse sålene de mest lette i tillegg til at de har gode støtdempende og varmeisolerende egenskaper.
Uttagbare Innleggssåler
3 Vidder

I noen tilfeller har Klaveness tre versjoner av samme lest med forskjellige bredder - smal, standard og ekstra bred. Disse volumalternativene kan brukes for å få best mulig tilpassning, samtidig som du beholder den originale formen og egenskapen. En rekke standardsåler er laget for å passe hver av disse forskjellige formene og breddene.

Belg pløse

Belg pløse er en bred utfoldbar pløse som er festet ved overdelen og på sidene av overlæret. Mest brukt for utendørs tur fottøy, det gir beskyttelse mot snø, vann og sand, samtidig som den øker isolasjonen.

Avklipp bare borrelåser

Velcro stropper er et foretruket festesystem for de fleste sko, spesielt fordi det er enkelt i bruk både for bl.a. barn og eldre. For å øke tilpassningen så mye som mulig, tilbyr Klaveness ekstra lange velcro stropper. De er merket med alternativer for kutting i forskjellige lengder. Dette gjør at brukeren kan kutte stroppen/borrelåsen på en kontrollert og nøyaktig måte.

Dobbel borrelås m/retur

For ekstra lukning og justering, brukes to sett med motgående festebånd. Denne løsningen utvider samtidig åpningen, og gjør det enklere når man tar av og på skoene/støvlene. Man får en forsterket lukkning og optimalisert justering. Ved å tre stroppen tilbake igjennom en løkke får man en stor fordel da man får ytterligere kraft i friksjonen rundt den stramme bøynings delen.

Dobbel glidelås

Glidelås på begge sider sørger for god funksjonalitet i tillegg til at det er enklere å ta skoen av og på.

ICE SÅLE MED PATENTERT VRIDBAR BRODD

Klaveness har utviklet en løsning for å forhindre fallulykker, som er et stort problem, særlig blant eldre mennesker.
Ice sole systemet er både enkelt og genialt. Det er en vendbar broddeplate som er innebygd i yttersålen; Metallbrodder på den ene siden når man trenger et ekstra godt grep på underlaget, og en slett gummiflate på den andre siden for innendørs bruk eller ute ved normale værforhold.

:: ENKEL Å BRUKE: BARE VRI DEN RUNDT NÅR DU TRENGER ET EKSTRA GODT GREP!

TILLEGGSINSTRUKSJONER

LETTVEKTSSÅLE

De letteste komponentene brukes i Klaveness sitt utvalg av lette såler. Sko med disse sålene har betydelig redusert vekt og er normalt et godt alternativ for sommer og utendørs aktiviteter, samt daglig bruk.

Patentert reguleringsfunksjon for borrelås m/ retur

Dette pattenterte systemet er helt utviklet av Klaveness og finnes på et stort antall av våre Medical lagersko. Det brukes også ved produksjon av individuelle sko. For å øke justeringen ytterligere tilbyr Klaveness ekstra lange borrelåser, som kan klippes etter ønsket lengde. Etter at man har tilpasset remmen slik man ønsker, klipper man av den overskytende delen på merkede steder slik at man får en fin endesøm.

TILLEGGSINSTRUKSJONER

JUSTERBAR 3MM INNLEGGSSÅLE

Dette er en justering for å tilpasse skoen for individuelle innlegg.
Noen tilpasninger krever mere volum enn vanlig, og mer plass er derfor nødvendig for å få plass til en korrigert fotseng. Selv om den er utformet for å oppfylle spesielle fot-ortotiske krav, kan den også brukes til å passe en mer voluminøs fot.

UTTAGBARE INNLEGGSSÅLER

Fotsenger spiller en viktig rolle for å skape komfortable sko, da de gir både støtdemping og fuktighetshåndtering.
Uttagbare fotsenger er spesielt gunstige for de som trenger individuelle fotsenger. De kan taes ut av skoen for lufting og rengjøring, de kan også enkelt byttes ut med et nytt par når de begynner å bli utslitt. I tillegg forlenger de skoens levetid.

BORRELÅS M/RETUR

Denne funksjonen øker funksjonaliteten til borrelåsen ved at man trer stroppen gjennom en metallring/øye. Når du drar borrelåsen igjennom denne ringen økes kraften, og du øker muligheten for å få skoene til å sitte godt på foten.

VANNTETT

Det vanntette membrandet gjør at man holder føttene tørre og varme i dårlig vær.

GLIDELÅS

En glidelås består av to rader med metalltenner som flettes sammen av en metallås. Glidelås er alltid en bra løsning for de som har vannskeligheter med å knyte skolisser.
Glidelås er alltid en bra løsning for de som har vannskeligheter med å knyte skolisser. Glidelåsen forenkler også det å ta på seg skoene, i tillegg til at de gir samme passform hver gang du tar de på.

THE BOA® FIT SYSTEM

Dette er et snøre kabelsystem som brukes til å stramme skoen for et jevnt og fordelt trykk. Dette enkle justeringssystemet er slitesterkt og sikkert, og gir en jevn lukking uten trykkpunkter. Hvert klikk på BOA®-"låsen" tilsvarer en millimeter justering, slik at den gir en mikrojusterbar passform. Med hjulet låst på plass sammen med strekkfrie snørebånd holder passformen seg hele dagen.

100% VANNTETT OG PUSTENDE

SympaTex® er et stoff som er merket som 100% vanntett og er laget eller lisensiert av SympaTex Technologies GmbH. Stoffet har en vanntett, vindtett og pustende membran som er laminert til tekstiler enten på sin indre overflate eller mellom to stofflag ("3-lags laminat"). Sistnevnte system gir større holdbarhet, ved bedre å beskytte SympaTex-laget fra slitasje.

Vibram® såle

Vibram is an Italian based company that has designed highperformance soles with unmatched durability, stability and slip resistance. Klaveness includes part of the extensive Vibram range of soles in selected styles.

UVEX MEDICARE

Vernesko sertifisert for ortopediske justeringer i henhold til German DGUV 112-191 og/eller Austrian ÖNORM Z 1259.

EKSEPSJONELT HØY, ANATOMISK FORMET TÅKAPPE

Det store volumet i tåkappen reduserer risikoen for trykkpunkter og lesjoner foran på foten.

UVEX XENOVA® TÅKAPPE

100% metallfri tåkappe, fullforet med mykt og behagelig polstring, som gir økt brukerkomfort ved bøying og under støt.

ANTISTATISKE EGENSKAPER (ESD)

Vernesko merket med ESD-symbol oppfyller krav for ESD med lekkasje motstand mindre en 35 megaohm.

SKLI SIKRE (SRC)

SRC oppfyller høyeste standard i henhold til EN ISO 20345:2011 standard.

UNISEX

Vernesko merket med dette symbol produseres i størrelse 35-40 på en lest spesielt tilpasset formene på en kvinnes fot.

uvex climazone fot klima system

Kombinerer ekspertise innen forskning og produktutvikling med hjelp av bruken av inteligente materialer og teknologier for å lage klimaoptimaliserte vernesko.

Heller vri festemekanismen sidelengs inn i sporet på den ene siden.
Roter den slik at hjørnet kommer over overkant av sporet på skoen.
Slipp den på plass.
Ikke dra hardt i remmen.
Før ispinnen inn bak borrelåsen "tunnelen&aquot;.
Juster remmen ved å trekke og skyve ispinnen til ønsket vidde.
Sjekk justeringen ved å sette borrelåsen på plass. Ta ispinnen vekk.
Klipp av enden på borrelåsen om nødvendig. Klar til bruk!
Fest ispinnen på remmen med den harde borrelåsen på enden.
Insert the strap in the "adjustment tunnel" using the wooden stick as guide.