212208102

ME1388
THOR SHOE

VELG FARGE ::


MATERIALE OVERLÆR :: Nappa, Split Velour, Vokset nubuck
FÔR :: Tekstil
SÅLE :: EVA, Gummi
STØRRELSER :: 39-47
LEST :: Thor
VIDDE :: N
LUKNING :: Snører
Lettvektssåle med et godt grep og som er støtabsorberende.
Vannavvisende skinn.
  • Array
Tilgjengelig kun hos ortopediske verksteder.
LEST
THOR :: Thor er en klassisk herre lest egnet for sko og støvler, og en av de mest populære lestene i Klaveness MSS sortiment. Thor har et bredt ballområde og en tåform som gjør at vi kan lage en klassisk design. I FIA er Thor tilgjengelig i 3 forskjellige vidder og en spesiell versjon med standard vidde og smal hæl. Thor har vidde N.
SÅLE
EVA, GUMMI :: Med en mellomsåle av EVA og en sklisikker slitesåle av gummi, så er disse sålene de mest lette i tillegg til at de har gode støtdempende og varmeisolerende egenskaper.
OVERLÆR
Nappa :: Slitesterkt og beskyttende lær som er mykt og naturlig og som både er pustende og isolerende.
Split velour :: Alle skinnhudene må deles i to lag fordi skinnet er for tykt. Bunnlaget er kjent som split, og er generelt tynnere og lettere.
Vokset nubuck :: Denne voksede nubucken har blitt utviklet av Klaveness. Den har et lett børstet yttre som er satt inn med scotchgard og fett, noe som resulterte i et vanntett, slitesterk, mykt og behagelig materiale.
FÔR
TEKSTIL :: Laget av vevde eller strikkede fibre. Tekstilfôr er absorberende og pustende, noe som gjør det hygienisk og behagelig for føttene.