Om Klaveness

Klaveness konseptet

Å produsere fine, komfortable sko basert på gode lester, kvalitetsmaterialer og godt håndverk.
Dette er prinsippet som grunnla Klaveness Footwear.
Ifølge vår filosofi, bør fottøy tilpasses foten og ikke omvendt. Våre produktutviklere er derfor assistert av designere og spesialister på ortopedisk fottøy. Deres synergi skaper produkter som oppfyller både estetiske og funksjonelle kriterier. Klaveness arbeider hardt for å utvikle et assortiment som sørger for å gi alle kunder et komplett utvalg sko som tilfredsstiller deres behov.

Vi utvikler, produserer og distribuerer følgende utvalg av produkter:

COMFORT

Denne kolleksjonen er en viktig del av Klaveness sin utvikling. Målet er sko med perfekt passform og smakfull design. Kvalitetsmaterialer og godt håndverk gir utmerket fottøy til enhver anledning.

BUNAD

Bunadskoen er et komplementært produkt til den norske nasjonaldrakten. Klaveness er stolte av å kunne opprettholde denne tradisjonen.

SLIPPERS

Tøfler inspirert av nordisk historie, laget med høy kvalitet i naturmaterialer som ullfilt, pels og skinn. Klaveness sin unike konstruksjon gir brukeren fordelene av varm ull og behagelig støtte.

MSS

Utvalgte modeller basert på spesialutviklede lester. Her benytter vi våre beste materialer og produksjonsmetoder for å tilfredsstille spesielle behov. Ønsket er å tilfredsstille brukere som ikke finner passende fottøy blant kommersielle merkevarer.

REHABILITATION

Personer som lider av revmatisme, diabetes og andre fotplager har ofte behov for fottøy som forebygger og behandler. Klaveness sitt spekter av rehabiliteringsfottøy inneholder modeller med funksjoner som dekker de viktigste behandlingsbehovene.

FIA (Footwear on Individually Adjusted Last)

FIA konseptet er en samling av nøye utvalgte modeller som enkelt kan tilpasses pasientene. FIA har mange modifikasjonsmuligheter som gir pasienten mulighet til å velge mellom flere modeller, farger og såler som best passer deres livsstil.

OAS (Orthopaedic on Adjusted Standard Last)

OAS er tilpasset fottøy laget på standard lester. Dette konseptet tilbyr flere tilpasningsmuligheter enn FIA konseptet. Det gjør det mulig å finne løsninger til komplekse diagnoser uten å gå over i OIL kategorien.

OIL  (Orthopaedic on Individual Last)

OIL fottøy er utformet i henhold til klinikkers spesifikasjon og pasientens behov. Ortopedisk fottøy kan være basert på Klaveness sine modeller men også design utenfor vårt sortimentet.

CMF (Custom Made Foot Orthotics)

CMF fotsenger er utviklet for å hjelpe mennesker med fotproblemer til en bedre hverdag.