Ekstra sjenerøse i bredde & volum

Gjennom hele vår historie har vår filosofi vært å skape gode, komfortable sko basert på anatomisk formede lester, toppkvalitetsmateriale og høykvalitets håndtverk. Dette for å gi føttene både volumet og bredden som trengs. Skoene skal tilpasses foten og ikke motsatt.
Vi tilbyr et stort utvalg av flotte, brede sko i alle våre kolleksjoner. Alt fra hverdags bruk og til litt mer formelle anledninger.

LESTER :: En lest, er en tre, metall eller syntetisk form som brukes til å bestemme formen, volumet og størrelsen på skoen. Lestene kan ha forskjellige former og størrelser, og hver og en blir utformet med en spesifikk hælhøyde og tåform. For skreddersydde sko, vil en lest være spesielt konstruert for å ligne formen på brukerens fot.

FORSKJELLIGE TYPER LESTER :: Klaveness arbeider med tre forskjellige konsepter: standard, justerbar standard og ortopediske lester. Vi kan gjøre individuelle tilpasninger til alle våre lester, i alle bredder og størrelser. Damer i størrelser fra 1-10 UK str., og Menn fra 35-52 EU str.

PASSFORM :: Sko skal føles bekvemme når man prøver dem. En sko har en perfekt passform når :
- Det gir en romslig passform og frihet for tåbevegelser;
- Når hælen ikke går over hælkappen;
- Når den gir en god støtte under midten av foten;
- Når ballområdet på foten er fleksibelt;

Den perfekte passformen handler ikke bare om skostørrelse men også skobredde.
Skoens form må overenstemme med fotens form. Det er derfor vårt sortiment har flere forskjellige bredder: F, G, H, J, K, L, M, N, O, S og T. F er den smaleste bredden og T er den bredeste. Hver modell er tilgjengelig i den angitte bredden.
De fleste av våre sko er designet med ekstra volum, slik at man også får plass til individuelle fotsenger.

FOR Å BEGRENSE MULIGHETENE, FILTRER: | | |