Klaveness Footwear gjør sitt ytterste for å opprettholde kvaliteten, nøyaktigheten og aktualiteten av informasjonen på dette nettstedet.
Men vi kan ikke garantere, og tar heller ikke juridisk eller kommersiellt ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjonen.

OPPHAVSRETT
Alt innholdet på dette nettstedet (tekst, bilder og grafikk) er intellektuell eiendom av Klaveness Footwear og er ikke lov å bruke til andre formål, med mindre man har fått spesiell tilatelse.
PRODUKTER
Bildene av produktene på vår side er kun ment som illustrasjon. Til tross for nøye kontroll, kan vi ikke garantere at datamaskinens skjerm gjenspeiler nøyaktig farge på våre produkter. Produktbildene kan avvike noe fra produktene. Selv om vi tilstreber å være så nøyaktig som mulig,vil innholdet kunne variere, ha feil eller mangler, eller blitt endret grunnet produktutviktling eller produksjonsendringer. Klaveness Footwear fraskriver seg alt ansvar ved slike endringer og variasjoner.
TRENGER DU HJELP?
Se på listen over mest vanlige spørsmål/svar, finner du ikke svaret du leter etter kan du gjerne kontakte vårt team på kundeservice ved å velge et av aternativene nedenfor.
NORGE

TLF +47 33 48 97 00
Åpningstid fra
10:00-15:00 (UTC +2:00)

POST@KLAVENESS.NO
Vi vil svare deg innen kort tid.


FINLAND

TLF +358 40 484 0088


SVERIGE OG
ANDRE LAND

TLF +46 526 60788/99