EVA :: Etylen Vinyl Acetat (EVA) såler er lette og har gode støtdempende og varmeisolerende egenskaper. De brukes hovedsakelig i sportsåler (med gummispor) og sommersko.
EVA /GUMMI :: Med en mellomsåle av EVA og en sklisikker slitesåle av gummi, så er disse sålene de mest lette i tillegg til at de har gode støtdempende og varmeisolerende egenskaper.
GUMLITE® :: Gumlite® er en lettvektssåle med bedre grep enn med vanlig EVA. De har lang holdbarhet, i tillegg til at de gir optimal demping under lange spaserturer og fritidsaktiviteter.
XL EXTRALIGHT® :: XL EXTRALIGHT® er en lettvektssåle med bedre grep enn med vanlig EVA. De har lang holdbarhet, i tillegg til at de gir optimal demping under lange spaserturer og fritidsaktiviteter.
WEARLIGHT® :: WEARLIGHT® er en lettvektssåle med bedre grep enn med vanlig EVA. De har lang holdbarhet, i tillegg til at de gir optimal demping under lange spaserturer og fritidsaktiviteter.
LÆR :: Lærsåler er pustende og frigjør den absorberende svetten for å holde føttene tørre. Lærsåler er det foretrukne sålematerialet for elegante og klassiske sko.
NEOLITT :: Neolitt såler er slitesterke, fleksible og stabile over tid.
PU :: Såler av polyuretan (PU) er lette, elastiske, fleksible og har god isolerende og støtdempende egenskaper. Disse sålene har den beste holdbarheten.
GUMMI :: Gummi har et utmerket grep mot underlaget, og gir ingen merker på gulv. Det er av et slitesterkt materiale som forbedrer skoens holdbarhet og gir en lang levetid.
PU/GUMMI :: Med en mellomsåle av PU og en slitesåle av gummi, så er disse sålene lette, i tillegg til at de er slitesterke og myke og behagelige å gå med.
TERMOFILT :: Fremstillt av ullfilt komprimert ved høy temperatur. Såler i termofilt er stabile varme og lette.
TERMOFILT/LÆR :: Med en stabil, komprimert ull termofilt innersåle. Yttersålen er av lær som ikke lager merker, og beregnet for innendørs bruk og tørre forhold.
TERMOFILT/GUMMI :: Med en stabil, komprimert ull termofilt innersåle. En sterk og langvarig yttersåle av gummi som er beregnet for sporadisk utendørs bruk.
VIBRAM® :: Vibram® såler er kjent for sitt overlegne grep i all slags vær. Lang holdbarhet og har optimal demping for både terreng og aktivitet.
TR :: Sulor av termoplastiskt gummi (TR) är mycket slitstarka och har ett utmärkt grepp på våta och isiga ytor. De är flexibla i låga temperaturer och bibehåller sitt grepp. Termopastisk gummi er resirkulerbar.